Wij zijn een organisatie met zeer gedreven geschoolde medewerkers die de zorg een warm hart toedragen. Wij zetten net dat stapje extra om te zorgen dat zorg geleverd wordt zoals zorg bedoeld is.

MISSIE EN STRATEGIE

Missie

TopZorg Geldrop bestaat omdat wij streven naar persoonlijke zorg op maat, aangepast aan de behoeftes, leefwijze en omstandigheden van de cliënt waarbij wij ambiëren om met andere zorgverleners samen te werken.

Visie

Door meerdere teams in te zetten, wordt ervoor gezorgd dat iedere cliënt afzonderlijk tevreden is en blijft. Er wordt veel waarde gehecht aan het onderhouden van contacten met zorgverleners en hen op de hoogte brengen en houden van de missie van TopZorg Geldrop. Een brede  persoonlijke inzet en warme aandacht voor de cliënt leidt tot een kwalitatief beter leven.

Werkwijze

Momenteel werken wij met verschillende teams bij verschillende cliënten. Wij zijn ervan overtuigd dat cliënten die gehoord worden en “warme” aandacht krijgen, beter revalideren/genezen en makkelijker komen tot accepteren van hun persoonlijk welzijn. Ons team is er voor de  lichamelijke zorg, echter persoonlijke aandacht scharen wij ook onder deze lichamelijke zorg in de overtuiging dat lichaam en geest een directe samenwerking hebben op het welzijn van onze cliënten.

Als zorgadministratiepakket/ cliënten-registratiesysteem maakt TopZorg Geldrop BV gebruik van NEDAP-ONS.

Bij TopZorg Geldrop is iedere aanvraag speciaal. Wij kijken altijd naar de persoonlijke wensen vanuit onze cliënten en richten onze zorg daarop in.
Wij dagen onszelf uit dit continu te verbeteren. Wij verlenen zorg vanuit grote passie en professie. De cliënt staat hierbij altijd centraal en houdt de regie.

Erkend leerbedrijf

Topzorg Geldrop is een erkend leerbedrijf. Wij leiden vakmensen op.